Digital Workshop

Welcome to the Digital Workshop Message Boards
It is currently September 21st, 2019, 7:51 am

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Navigate to Variable - not working
PostPosted: September 3rd, 2015, 4:44 pm 
Offline

Joined: August 24th, 2015, 8:42 pm
Posts: 42
Location: Wesley Chapel, FL, USA
Opus: Opus Pro 9.x
OS: Windows 10
System: MSI Dragon Laptop - 8 Core i7, 32gb ram, 2tb hd, GeForce GTX 980
I am using both text boxes and buttons to attempt to navigate to a variable. The variables store a web address (and in one case, an email address) from a MySQL database.

I am using the left click trigger to trigger an action - navigate to variable and then choosing the variable that stores the web address in question.

It all looks easy to do and SHOULD work, but after publishing the file to the web as a web document (plex), it does not work at all.

I tried both left clicking the text box AND creating a dedicated GO button for each text field that stores a email or web address.

The variables are a straight URL (ex: http://www.world-class-multimedia.com) and should cause no problems navigating to them.

Why is it not working?

Mike

_________________
You Dream It - We Create It
www.supersynths.com - Amazing Synths and Sounds


For this message karmacomposer has been thanked by : mackavi


Top
 Profile Visit website  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group